Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:873649 kpl

Suomen Tulisijatarvike

Luodesuontie 66
23800 Laitila
valliluoto@soluarinat.fi
Puh. 050-5282355
Aukiolo sopimuksen mukaan

Ajankohtaista

8.6.2015Uutuus ! OzPigLue lisää »

RAHTIVAPAA -ellei toisin mainita

Verkkokaupan hinnoissa rahti mukana ja täten voivat vaihdella noutohintojen kanssa


Satunnainen kuva

Halkosäkit

Tällä hetkellä vain toimitusmyyntinä: yhteys myynnin sähköpostiin

OneTouch- tyhjennyslenkki on yksikertainen ja kestävä

Hyvät ideat ovat usein yksinkertaisia.  Ompelemme
nostoliinan pohjakankaaseen ympyrän muotoon, emme pystysaumaan kuten aikaisemmissa nejän nostolenkin ratkaisussa .Pohjakangas muodostaa aina suursäkin rungogn ja kantaa säkin kuorman .   Pohjaan neulotusta nostolenkistä veto  aikaansaa ensivaiheessa kaatumisliikkeen ja vasta tämän jälkeen ylöspäin noston. Pohjakankaaseen koko pituudeltaan ommeltu nostoliina tulee kahta puolin reilusti yli säkin reunan. Tästä muodostuu nostolenkki johon on helppo tarttua niin trukkihaarukalla kuin vaikka nostoraksilla.

Halti Medium 1m3

UUTUUS !   Halti  on hyvin kuivaava klapisäkki. Pohjamitoiltaan n. 85x115cm. Korkeus 98cm. Halti mallisto on hiukan korkeampi ja samalla pohjamiltoiltaan toisin päin tuntuvasti kapeampi kuin esim. Salla säkki.  Kapemapi mitoitus mahdollistaa tietyissä tilanteissa helpomman lastattavuuden kuorm-autoihin ja pienemmille lavoille. 1m3 Halti medium mahtuu täytenä hienosti 120cm leveään pieneen peräkärryyn. Halti säkit on  varustettu 4 nostolenkillä ja uudella one touch- pohjatyhjennyslenkillä. Kaksi ilmaraidoitettua suursäkkikangas sivua muodostaa säkin vahvan rungon ja kaksi muuta sivua kestävää ova paksua vapaasti hengittävää verkkoa.

Slimissä on  uusi lanseeraamamme mallisuojattu OneTouch tyhjennyslenkki, joka mahdollistaa säkin helpon tyhjentämisen ympäri kääntämällä.

1 M3

Kuvaus

Leveys:85cm
Pituus: 115cm
Korkeus: 98cm
Kantavuus: 800kg
Paino: 1.6kg
Nostolenkit: 4kpl
Tyhjennys: OneTouch nostolenkki.
Sivut: verkkoa
Pohja ja päädyt: Ilmaraidoitettu suursäkkikangas.
SF 6:1

Halti Large 1,5m3

UUTUUS !   Reilun 1,5m3 Halti L on hyvin  kuivaava klapisäkki . Se on pohjamitoiltaan n. 85x115cm. Korkeus on 148cm. Halti malli on hiukan korkeampi ja samalla pienempi pohjamiltoiltaan kuin tavallinen Salla säkki.  Kapeampi mitoitus mahdollistaa tietyissä tilanteissa helpomman lastattavuuden ja toisinaan kapeat ovi-aukot aiheuttavat rajoitteita liikkumiselle. Halti säkki on varustettu neljällä viiltosuojilla päälystetyillä nostolenkillä ja uudella one touch- pohjatyhjennyslenkillä. Kaksi ilmaraidoitettua suursäkkikangas sivua muodostaa säkin vahvan rungon ja kaksi muuta sivua kestävää ova paksua vapaasti hengittävää verkkoa. Sivuverko päästävät ilman esteettömästi läpi mutta suojaavat silti yllättävän hyvin sateelta ja lumelta.

Säkissä uusi kätevä hyödyllisyysmallisuojattu OneTouch tyhjennyslenkki, joka mahdollistaa säkin helpon tyhjentämisen ympäri kääntämällä.

 

1,5 M3

Kuvaus

Pohjaltaan suorakaiteen mallinen ( Kapeampi kuin Salla) säkkimalli.
Leveys: 85
Pituus: 115
Korkeus: 148cm
Tasapohja ilmaraidoin
Kaksi kylkeä ilmaraidoitettua suursäkkikangasta
Kaksi kylkeä tukevaa tiheää verkkoa
UV-suoja: +3v
Nostolenkit: 4 kpl viiltosuojin
Tyhjennys: OneTouch tyhjennyslenkki

Salla XXL 2m3

Yksityiskohdat

Markkinoiden tilavin ja samalla Salla- mallistomme suurin jäsen. Nettotilavuus täyteen lastattuna yli 2m3. Materiaalit ovat tuttuja jo muista kestävistä Salla malleistamme.Sivut vahvaa ja tiheää verkkoa. Päädyt ja pohja tukevaa ilmaraidoitettua suursäkkikangasta ilmankierron tukemiseksi. Neljä kappaletta nostolenkkejä ylhäällä. Pohjaan neulottu patentoitu, kätevä yhden otteen OneTouch pohjalenkkijolla jolla varovasti kääntäen myös tämä jättiläinen kumoutuu tyhjäksi hallitusti. Katso video OneTouch -säkin käännöstä kotisivuiltamme ! Xxl:n nostolenkeissä on viiltosuojat ja tuplaompeleet. Säkki on edelleen kokoisekseen erittäin matala ja vakaasti pystyssä pysyvä. Suuri tilavuus ja iso pohjapinta-ala mahdollistaa hienosti myös 50 senttisen uunipuun säkitykseen. Salla XXL:n käsittely vaatii suuren massan vuoksi järeämmät laitteet; Tämä säkki on iso ja täytenä painava , joten ei välttämättä paras valinta ensinmäiseksi klapisäkkimalliksi. (Tuore koivu painaa n. 400 kg heittokuutio joten XXL aivan täytenä painaa jo n. tonnin! Muista Salla-malleista poiketen kansainvälisempi painatus. Sopii panttisäkiksi ja koonsa puolesta toimii pienen talon puuvarastona. Jätät vain täyden säkin ovenpieleen ja vanerilevy tai säkkipressu katteeksi :)) Kun tuot uuden satsin viet tyhjän säkin mennessäsi.

2 M3

Kuvaus

Markkinoiden isoin kuivaava klapisäkki
Pituus: 110 cm
Leveys:110 cm
Korkeus: 153 cm
Kantavuus: 1000kg
Paino: 2,45kg
Käsittely: Neljä nostolenkkiä + viiltosuojat nostolenkeissä.
Sivut: Tiheä verkko
Päädyt & pohja: Ilmaraidoitettu suursäkkikangas.
UV-Suojausluokka +3 v,
Painatus: Kyllä
SF 6:1

URHO Avattava pohja

Yksityiskohdat

Urhosta kuorman purku käy helposti pujottamalla kiristysvyö metallisolkien läpi ja nostamalla säkkiä ylöspäin, jolloin pohjaläpät avautuvat. Ennen täyttöä on pohjaläpät taiteltava paikoilleen ja kiristysvyöt suljettava. Kaksi sivua vahvaa ilmakanavoitua suursäkkikangasta ja kaksi hyvin tuulettavaa verkkosivua. Erinomainen UV suojaus antaa myös pitkän käyttöiän. Leveäksi ja matalaksi suunniteltu koko n.105x105x140 cm. antaa vakautta, mahdollistaa hyvin mm. 50 cm uunipuiden varastoinnin ja samalla varmistaa hyvän säkin pystyysäpysyvyyden. Täyteen lastattuna tilavuus n. 1,75 m3 Vinkki: Täytä ja kuljeta kuormalavan kanssa, jos ei ole aikomusta tyhjentää, näin pohja ei pyöristy. Tätä säkkiä ei tarvitse antaa asiakkaalle. Noutavalle asiakkaalle saat tyhjennettyä säkin kärryyn, tai viedä itse irtotavarana.

Avattava pohja

Kuvaus

Pohjasta-avattava 1,5m5 klapisäkki.
Leveys: 105cm
Pituus: 105cm
Korkeus:140cm
Kantavuus 1000kg
Paino: 3kg
Nosto: 4 nostolenkkiä ylhäällä
Tyhjennys: Pohja auki.
Sivut: Tiheä verkko.
Päädyt ja pohja: Ilmaraidoitettu kangas.
UV-Suojausluokka 3-5 v,
Painatus: Kyllä

Remmi auki sivusta

Pohjat aukeavat

Säkin voi nostaa ja tyhjentää